AAVIKONRUUSUN UUSI KOULU

Vuonna 2018 olemme uppoutuneet projektiin, joka toteuttaa haaveemme  AavikonRuusun uuden koulun rakentamisesta. Pitkäikainen unelmamme on toteutumassa Espanjan Guardia Civilin yhteistyön ansiosta. Heidän aloitteestaan on kyseisen koulun rakentamiseen kerätty varoja   myymällä  jo muutaman  kuukauden  ajan Solidaarisuuskalentereita.  

Koulun on suunnitellut arkkitehti Juan Santana Baez ja se sijaitsee Charm El Cheikhissä, Haye Madridissa, Nouadhiboun reuna-alueella (Mauritania). Tontti on 216 m2 ja rakennus on kaksikerroksinen.

Koulussa on tilaa 350 oppilaalle. Se antaa ala-asteen opetusta ja siinä on lastentarha. Lisäksi siellä tulee olemaan muita AavikonRuusun toimintoja kuten erilaisia koulutustilaisuuksia, työpajoja jne

Rakentamisen edistyminen

Viime kuukausien aikana olemme voineet nähdä miten unelmasta tulee pikku hiljaa todellisuutta… Nämä eivät ole olleet helppoja eivätkä esteettömiä kuukausia, mutta  voimme olla tyytyvïsiä tuloksista. Odotamme ja toivomme, että keväällä 2019  aavikolla puhkeaa kukkaan uusi Ruusu,  meidän, AavikonRuusun oma koulu.